При поръчка над 99 лв доставката до офис на Еконт е безплатна. 

Поръчка

За Ваше улеснение предлагаме на страницата на всеки артикул опция "Бърза поръчка", където е нужно да въведете имена, и-мейл, в полето "Съобщение" телефонен номер и желаният размер.             
Можете да направите своята поръчка като гост или да се регистрирате в сайта. И в двата случая е нужно да въведете коректно информацията. Ако поръчаният от вас артикул липсва или е продаден и не е обявено в сайта, ние ще ви уведомим с e-mail или по телефона.
   

При направена поръчка/запитване, ще се свържем с Вас на посоченият телефон във възможно най-кратък срок. Поръчаните артикули се изпращат само след потвърждаване от страна клиента.


Доставка

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт и цената й е фиксирана - 5 лв за доставки до 1,5 кг. Поръчката си можете да извършите чрез системата на онлайн магазина или на тел. 0883 333 846. Получавате чифта си за 1-2 работни дни. Изключение правят поръчки, направени през официалните празници и неделя – обработват се в първия следващ работен ден.


Преглед и тест

За ваше удобство и за да добиете реална представа за продуктите, които сте поръчали, ние ги изпращаме с безплатната опция „Преглед и тест преди заплащане". 


Плащане

Дължимата сума се заплаща на куриера с наложен платеж, в брой, при получаване на пратката. В цената на избраният от вас продукт не е включена цената за доставка. 


Връщане на продукти

Молим всички потребители, преди да направят своята поръчка, да обърнат внимание на таблиците с размери, предоставени в главното меню и на страницата на всеки артикул.

Според Закона за защита на потребителите (чл. 55, ал. 1), потребителят има право на рекламация до 14 дни след доставката.


Приемаме рекламации само при условие, че е запазен отличен търговски вид на продукта, точно както ви е бил доставен - не е увредена цялостта на опаковката (всички етикети, стикери и др. трябва да са на стоката) и не са налице повреди, причинени от неправилна проба! Нарушаване на целостта на опаковката се счита за употребена стока и не подлежи на връщане. 

Можете да откажете артикула след преглед и тест  и да го върнете обратно към нас, като ще заплатите само транспортните разходи по доставката (около 4 лв).

Ако сте заплатили наложения платеж, е нужно първо да се свържете с нас на тел. 0883 333 846. Можете да върнете пратката със същата стойност на наложения платеж, задължително с опция преглед, към същият адрес, от който ви е била изпратена. Получавате парите си обратно на следващият работен ден. 

    
При всякакви възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите: тел. 0883 333 846, info@101maratonki.com